پوست و زیبایی

اگر میخواهید پوستی شفاف و بدون جوش داشته باشید، این عادت را ترک کنید!

عدم لمس صورت

آیا میدانید که قانون طلایی مراقبت از پوست چیست؟ اولین و مهمترین قانون مراقبت از پوست این است که هرگز (در هیچ شرایطی، مهم نیست) صورت خود را با دستان کثیف و عرق کرده خود لمس نکنید. البته پاکسازی پوست صورت هم به حذف جوش ها کمک می کند اما عدم لمس پوست صورت با دست های کثیف، به اندازه مرطوب کردن یا پاک کردن آرایش قبل از خواب اهمیت دارد، به خصوص برای پوست های چرب و مستعد آکنه.

اگر تمام درمان‌های آکنه را زیر نور آفتاب امتحان کرده‌اید، اما همچنان آن جوش‌های مزاحم را هر از چند گاهی به سراغتان می‌آید، ممکن است به این دلیل باشد که نمی‌توانید دست‌هایتان را از صورتتان دور کنید. ما می دانیم که سخت است زمانی که دچار آشفتگی روغنی هستید یا جوشی را مشاهده می کنید و فقط می خواهید از دستان خود برای رفع آن استفاده کنید. اما این عادت فقط اوضاع را بدتر می کند و باید آن را ترک کنید.

چرا نباید صورت را لمس کرد؟

لمس صورت با پوست شما چه می کند؟

وقتی بیرون منزل هستید، دست‌های شما خاک، عرق و باکتری‌ها را جمع می‌کند. لمس پوست مستعد آکنه با دست‌های کثیف نه تنها مضر است، بلکه به باکتری‌ها و آلرژن‌ها اجازه می‌دهد تا به پوست شما منتقل شوند و باعث ایجاد جوش‌ها شوند و پوست شما را چرب‌تر نشان دهد. همچنین، دست زدن به صورت، میل به برداشتن جوش ها را افزایش می دهد و این آخرین کاری است که می خواهید انجام دهید.

چگونه می توانید از انجام این کار اجتناب کنید؟

هر بار که می خواهید صورت خود را لمس کنید، به این فکر کنید که چگونه باعث ایجاد جوش های آزاردهنده و شرم آور می شود و سعی کنید مقاومت کنید. با فکر کردن به باکتری‌ها و میکروب‌های روی صورتتان از خود بیزار شوید. همیشه یک کاغذ لکه دار و دستمال مرطوب صورت همراه خود داشته باشید. از آنها به جای دست های برهنه استفاده کنید تا روغن یا عرق اضافی صورت خود را پاک کنید. اگر کاملاً نیاز دارید که صورت خود را لمس کنید (در صورت وجود آرایش لکه دار یا خارش)، یک ضدعفونی کننده دست در دسترس داشته باشید و قبل از دست زدن به صورت خود آن را روی دستان خود بمالید. این کار باکتری ها را از بین می برد و از شعله ور شدن آن جلوگیری می کند!

بازگشت به لیست

1 دیدگاه در “اگر میخواهید پوستی شفاف و بدون جوش داشته باشید، این عادت را ترک کنید!

  1. طاهی گفت:

    بسیار مختصر و مفید. خیلی خوبه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *